Coronavrius (Covid-19) To Leuke koopjes, Gekke koopjes

Coronavirus: bescherm jezelf, bescherm anderen.

Regels en beleid voor Leuke koopjes, Gekke koopjes-gebruikers

Bescherm jezelf. Bescherm anderen.
Leuke koopjes, Gekke koopjes roept ook al haar/zijn gebruikers op om de adviezen en voorschriften van de regering en FOD Volksgezondheid nauwgezet na te volgen zolang de maatregelen officieel van kracht zijn.

1. Blijf zo veel mogelijk thuis.
2. Was regelmatig je handen
3. Hou voldoende afstand van anderen (1,5 meter)
4. Heb oog voor kwetsbare personen

Voor meer informatie over corona en de maatregelen in Belgi├ź zie https://www.info-coronavirus.be/nl/
Voor meer informatie over corona en de maatregelen in Nederland zie https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/actueel

Beleidswijzing op Leuke koopjes, Gekke koopjes in tijden van Corona

Gezien de uitzonderlijke situatie en de oproep van de Belgische autoriteiten met betrekking tot dragen van mondmaskers, hebben we besloten om ook verplicht een mondmasker te dragen in onze shop voor het afhalen of bestellen van onze walnoten. Bij bezorgen zetten we de bestelling voor de deur en bellen we aan. wij verplaatsen ons 1m50 en wachten tot je bestellen hebt ontvangen. alle betalen bij bezorgen worden contactloos betaald dat wil zeggen enkel met mobile betaal apps. bij afhalen kan je wel contant geld betalen maar even goed ook met mobile betaal apps.

Wil jij meer doen om te helpen?

Kan je inkopen doen voor oudere mensen in jouw buurt? De hond uitlaten van iemand in jouw wijk? Of stuur je graag brieven naar geïsoleerde onbekenden of verjaardagskaartjes naar kindjes die nu even geen feestje mogen houden? Geef je online bijles of yogalessen? Stuur ons gerust een mailtje of een chate bericht en wij plaatsen een oproep op onze hoofdwebsite.

Zorg goed voor jezelf en voor anderen.